Începe edificarea suprastructurii la a doua clădire de birouri Openville

Prima a intrat în faza de finisare

Santier Openville Timisoara Foto iulius MallPe șantierul ansamblului Openville au început lucrările de edificare a suprastructurii celei de-a doua clădiri de birouri clasa A.

 

O nouă etapă de construcție a fost demarată pe șantierul imobilului United Business Center 1 (UBC 1), a doua clădire de birouri clasa A la care se lucrează în ansamblul Openville Timişoara. 

După finalizarea săpăturilor pentru fundație, recent au fost montate cele două macarale care vor fi folosite la edificarea suprastructurii clădirii de birouri UBC 1. Acesta este cel de-al doilea imobil de birouri clasa A din cele șapte care vor fi construite în proiectul mixt, dezvoltat de grupul Iulius, în proximitatea Iulius Mall Timișoara.

Primul nivel al imobilului, care va avea formă triunghiulară, este rezervat pentru spații de retail și servicii, iar parterul și zece etaje sunt destinate birourilor.

 

Citeşte şi: Timișoara va avea cea mai înaltă clădire din România 

 

Cu o suprafață închiriabilă de 13.000 mp, UBC 1 va respecta standardele clădirilor verzi pentru certificarea LEED și va beneficia de cele mai moderne tehnologii, atât în privința edificării construcției, cât și în cea a funcționalității acesteia.

În paralel, continuă lucrările la clădirea UBC 2, unde se montează panourile de sticlă de pe fațadă, în timp ce, în interior, se lucrează la instalații și se execută finisaje. Clădirea de 18.000 mp închiriabili va fi finalizată în această toamnă, iar printre companiile care își vor desfășura activitatea aici se numără: Autoliv România, Ness Software Engineering Services, Policlinica "Regina Maria" şi retailerul dm drogerie markt.

 

Citeşte şi: Clădirea de birouri UBC 2, din ansamblul Openville, în etapa finisajelor

 

Ansamblul multifuncțional Openville, investiție în valoare de peste 220 milioane de euro, reprezintă primul proiect de tip mixed-use din vestul țării. Noul pol de dezvoltare urbanistică va integra Iulius Mall Timișoara și va include șapte imobile de biroruri clasa A, peste 100 de noi branduri, 20 de restaurante, cafenele tematice, cel mai mare parc suspendat din România (55.000 mp), 15 săli de cinema multiplex, locuri de joacă pentru copii, fresh market și patru săli de evenimente.

Openville va implementa în zona centrală a Timișoarei un nou concept de lifestyle, vibrant și cosmopolit, deschis mediului de business, dar și evenimentelor culturale și sportive, atractiv  pentru multiple categorii de public.

Print Friendly, PDF & Email