Începe construcția bazinului mare de tratament cu apă termală, la Clinica Balneo

Noua clădire a Clinicii de Balneologie. Foto: PMT

Primăria Timișoara anunță că începe construcția bazinului mare de tratament cu apă termală la Clinica de Bașneologie din Timișoara.

 

„Lucrările pregătitoare sunt gata. Ne îngrijim ca timișorenii să aibă condiții de tratament moderne. Noul bazin va avea o platformă tip ascensor pentru accesul pacienților cu probleme de mobilitate. Apa va fi tot timpul curată, fără impurități și bacterii datorită unui sistemul de filtrare foarte performant. Controlul temperaturii apei se va face digital, printr-un sistem de monitorizare intelligent”, declară primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Municipalitatea finanțează, la Clinica de Balneologie, construcția unei clădiri noi și reabilitarea celei existente. Șantierul a început anul trecut și va fi gata anul acesta. Între cele două clădiri va exista un culoar de acces pentru ca pacienții să nu fie nevoiți să iasă afară între proceduri de tratament. Clinica va fi dotată cu echipamente de ultimă generație pentru o gamă vastă de tratamente: kinetoterapie, recuperare neurologică, terapie cu aerosoli, hidroterapie, terapie prin câmpuri magnetice, mai spune edilul.

Print Friendly, PDF & Email