Începe Arthouse, la Gărâna

Elisabeth OchsenfeldLa Gărâna este pe punctul de a începe a șasea ediție a Arthouse, simpozionul internațional de artă vizuală și literatură, ce se va desfășura în perioada 4 – 12 iulie, la rezidența de artă Wolfsberg Gărâna nr. 154.

Organizatorii, Elisabeth (foto) și Hartwig Ochsenfeld, anunţă că această ediţie îşi întâmpină publicul şi cu câteva evenimente inedite.

Sâmbătă, 11 iulie, între orele 11 -17, Arthouse Wolfsberg Gărâna își deschide porțile iubitorilor de artă, iar de la ora 15, Alexandra Guţu va susține un recital de violoncel. În paralel, şucrările realizate de artişti în cadrul simpozionului internaţional vor putea fi admirate pe simezele Arthouse.

Miercuri, 15 iulie, de la ora 19, la Timișoara la Galeria Pygmalion, de pe str. Episcop A. Pacha, nr. 8, Robert Șerban va deschide expozţia „Keep Calm ans Call the Wolf".

Cum, în mod tradițional Arthouse Wolfsberg Gărâna împletește arta vizuală cu muzica și literatura, „sunteți așteptați şi la lansări de carte: Ana Barton, cu «Prospect de femeie» şi «Mamifer» și Petronela Rotar, cu «Alive» și «O să mă știi de undeva»”, transmit organizatorii. Întâlnirea cu cele două scriitoare va avea loc joi, 16 iulie, de la ora 19, la Casa Artelor, din Timișoara, și sâmbătă, 18 iulie, de la ora 20, la Casa de Creație FIKL, Socolari 190.

Print Friendly, PDF & Email