Incendiu puternic într-un restaurant din Complexul Studenţesc din Timişoara

Incendiu Complex StudentescUn incendiu puternic a izbucnit, vineri, într-un restaurant din Complexul Studenţesc din Timişoara, pompierii intervenind cu şapte autospeciale pentru stingerea acestuia, iar o femeie de 60 de ani care a inhalat fum a fost evacuată din clădire şi transportată la spital.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Sindia Onescu, declară, citată de Mediafax, că în Complexul Studenţesc din Timişoara a izbucnit, vineri, un incendiu puternic la Restaurantul „Aurelianus”, iar flăcările şi fumul au cuprins parterul şi etajul clădirii în care se află localul. Incendiul s-a întins pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

Potrivit Sindiei Onescu, o femeie în vârstă de 60 de ani a fost evacuată din clădire, preluată de Ambulanţă şi transportată la spital, întrucât a inhalat fum. De asemenea, la locul incendiului se acordă asistenţă medicală mai multor persoane intoxicate cu fum.

La faţa locului se află cinci ambulanţe şi şapte autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă. Totodată, au fost chemaţi reprezentanţi ai Enel şi ai E. On pentru a întrerupe alimentarea utilităţilor, iar Poliţia şi jandarmii au înconjurat zona pentru a asigura ordinea publică.

Print Friendly, PDF & Email