Încă un bloc reabilitat termic, în Timișoara

Foto: PMT

Încă un bloc din cele 68 de imobile incluse în programul de reabilitare termică a intrat în etapa finală a lucrărilor, anunţă Primăria Timişoara. Blocul de pe strada Sirius nr. 32 se află în proces de recepție.

 

„După reabilitare, pierderile de căldură se apropie de cele de la blocurile noi. Rând pe rând, blocurile incluse în program sunt gata. Avem în execuție, în diverse etape, 32 de blocuri, iar 15 sunt finalizate”, declară viceprimarul Ruben Lațcău, care a avut întâlniri cu reprezentanții a trei asociații de proprietari.

Prin programul de reabilitare termică derulat de Primăria Municipiului Timișoara, 3.400 de apartamente și peste 8.000 de locuitori beneficiază sau vor beneficia de un confort termic îmbunătățit, comparabil cu cel al blocurilor nou construite.

Blocul de pe Splaiul Nicole Titulescu nr. 10 A va intra în curând în etapa de recepție. Potrivit Municipalităţii, locatarii susțin că facturile la încălzire s-au redus iar confortul termic este mai mare pe timp de vară.

Pe b-dul Dragalina nr. 31-37, lucrările, în valoare de peste 3 milioane de lei, vor fi finalizate în această vară.

Pe strada Gh. Lazăr nr. 36, partea interioară a lucrărilor este finalizată, iar reabilitarea completă va fi gata în următoarele două-trei luni.

 

Print Friendly, PDF & Email