Încă trei şoferi amendaţi de Poliţia Locală pentru drifturi făcute în zona Stadion

Foto: Poliţia Locală Timişoara

Alți trei tineri care făceau drifturi și turau motoarele pe timp de noapte în zona Stadion, sancționați de Poliţia Locală Timişoara. De la începutul anului, 23 de persoane au fost amendate pentru astfel de fapte

 

Trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 22 și 25 de ani, au fost depistați, în ultimele zile, de polițiștii locali turând motoarele și facând drifturi, deranjând astfel cetățenii, pe timp de noapte, în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”. Aceștia au fost sancționați conform HCL 371/2007, cu amenzi de câte 800 de lei fiecare.

De la începutul anului, 23 de tineri au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 25.400 de lei pentru că au efectuat derapaje și frânări bruște, întoarceri pe loc, în scop de divertisment sau au turat motoarele autohiculelor tulburând liniștea locuitorilor. Majoritatea au fost prinşi în zona Stadionului „Dan păltinişanu”, dar au fost întâlnite situaţii de genul acesta şi în zonele Michelangelo, Arieș, Revoluției, Iulius Town, Albinelor.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou celor care au astfel de pasiuni să evite să se desfășoare în oraş, în caz contrar riscând sancțiuni drastice. „Timișorenii care sunt deranjați de astfel de situații, le pot semnala la numerele de telefon ale Dispecratului Poliției Locale Timișoara, 0256.968 sau 0256.246.112”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email