Încă şofer amendat de Poliţia Locală pentru drifturi făcute în zona Stadion, în toiul nopţii

Foto: PLT

Încă un conducător auto a fost depistat polițiștii locali în zona Stadionului „Dan Păltinișanu”, turându-şi motorul şi făcând drifturi în toiul nopţii, anunţă Poliţia Locală Timişoara.

 

Cel în cauză se afla la volanul unui autoturism Volkswagen, turând motorul și efectuând derapaje bruște pe loc în scop de divertisment, după miezul nopţii, în sectorul VIP al Stadionului „Dan Păltinişanu”. Tânărul, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în Uivar, a fost sancționat cu amendă de 800 de lei.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că, potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, 371/2007, modificată, o lege refereitoare la constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul Timişoarei, este interzisă folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz. Sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 800 și 2500 de lei.

De asemenea, Poliția Locală anunţă că va continua verificările pe această linie în toate zonele Timişoarei, cu atât mai mult cu cât  astfel de forme de divertisment sunt deranjante pentru cetățeni, care au reclamat de-a lungul timpului astfel de fapte.

În ultima vreme Poliţia Locală a amendat 13 şoferi pentru astfel de fapte, toţi surprinşi noaptea şi majoritatea, în zona stadionului.

Print Friendly, PDF & Email