Inaugurarea Iulius Town, cu un record mondial, o paradă a Insectei Gigant, concerte şi spectacole de artă stradală (P)

Au mai rămas patru zile până la inaugurarea Iulius Town Timişoara, primul proiect mixt din vestul ţării. Eveniment care anunţă un record mondial, concert Smiley şi Feli, parada Insectei Gigant şi spectacole de artă stradală şi foc de artificii.

 

„Oraşul din oraş” îşi deschide porţile vineri, 30 august, și se anunță a fi cel mai mare pol de business şi destinaţia principală de shopping şi distracţie din această parte a României. Iulius Town a pregătit trei zile de festival cu evenimente speciale pentru întreaga familie, desfășurate sub sloganul Luminăm #TimișoaraÎmpreună.

Vineri, 30 august, de la ora 17, timișorenii sunt invitați în pasajul auto UnderTown, la vernisajul unei spectaculoase expoziții de artă urbană, unde vor putea admira lucrări de graffiti semnate de 30 dintre cei mai cunoscuţi artişti internaţionali, pe ritmuri antrenante de hip-hop, scratch-uri și MC`s: Argatu’ & Moș Martin, Phunk B, K-lu, Made from Scratch, Megga Dillah și  LionRiddims. Vor fi momente de street dance, se vor realiza instant tattoo şi henna tattoo, iar vizitatorii își vor exersa talentul pe Digital Graffiti Wall, cu ajutorul unor spray-uri virtuale.

De la ora 20, distracția continuă pe ritmuri de deep-house în parc, lângă lac, cu show-ul electrizant Maestros del Ritmo al timișorenilor John Trend & Jay Ko. O oră mai târziu, tot în parc, timișorenii și turiștii sunt așteptați la Microcosmos Acrobatic Show, o paradă impresionantă, cu  acrobaţii aeriene, a unei Insecte Gigant de 12 metri înălţime. Spectacolul este susţinut de artişti francezi şi va fi completat cu muzică și jocuri de lumini.

Sâmbătă, 31 august, timișorenii sunt chemați să participe la doborârea unui Guinness World Record: cele mai multe lumini LED aprinse simultan. Este o manifestare care aduce aminte că, în 1884, Timișoara devenea primul oraș european iluminat electric. Evenimentul va avea loc în Piața Consiliul Europei, în fața clădirii office UBC 3, de la ora 19. Seara plină de lumină va continua cu un concert Smiley și Fely și cu un show de artificii.

Duminică, 1 septembrie, Gaşca Zurli se întâlneşte cu cei mici, în Iulius Town. Concertul îndrăgitei trupe va avea loc de la ora 19, în Piața Consiliul Europei. Cele trei zile de festival se vor încheia cu un nou spectacol grandios de artă stradală. După ce au încântat mii de persoane din mari oraşe ale Europei, mai mulţi artişti francezi revin în parcul Iulius Town cu o paradă impresionantă, în care cele 12 semne zodiacale sunt transpuse în baloane uriașe iluminate.

Iulius Town este un proiect mixt care aduce laolaltă numeroase branduri internaționale, în cel mai mare spațiu de retail din afara Bucureștiului (120.000 mp, 450 de magazine), și birouri clasa A (100.000 mp), în care și-au stabilit deja sediul mari companii din IT, automotive, segmentul bancar etc.

Print Friendly, PDF & Email