În premieră, zboruri către Stuttgart, de pe Aeroportul Timişoara (P)

Eurowings a lansat o nouă rută aeriană, din Timișoara către Stuttgart. Această este deservită în timpul programului de vară începând de azi, 3 iunie, săptămânal, în zilele de luni, miercuri și vineri.

 

Suntem încântați să includem Timișoara în rețeaua noastră de peste 200 de aeroporturi. Împreună cu colegii noștri de la Aeroportul Timișoara, al doilea aeroport din România, după București, așteptăm cu nerăbdare să transformăm această nouă rută spre Stuttgart într-o rută de succes, ce asigură o conectivitate mai bună între Romania și Germania, un zbor important pentru economie, turism și comunitatea de români ce locuiește peste hotare”, declară Business Development Manager Europa Centrală și de Est pentru Eurowings, Mohammed Nasr.

La rândul său, managerul general al Lufthansa Group pentru Europa Centrală și de Est, Peter Pullem, spune: „Suntem foarte mulțumiți că, odată cu extinderea Eurowings la Timișoara, Lufthansa Group a devenit și mai activ în Romania, întrucât continuăm să creștem și să investim pe această piață foarte importantă.”

Daniel Idolu, directorul general al Aeroportului Timișoara, spune că prezenţa unei noi companii aeriene pe Aeroportul Timişoara şi introducerea unor noi curse aeriene înseamnă noi oportunități atât pentru aeroport, cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a țării. Acesta estimează că va creşte semnificativ atractivitatea economică a zonei, iar pentru aeroport va însemna o creştere a numărului de pasageri şi a cifrei de afaceri.

Print Friendly, PDF & Email