În premieră la Timişoara, roată panoramică la târgul de Crăciun din Iulius Town (P)

Aromă de scorţişoară, miros de turtă dulce şi ciocolată aburindă, mâncăruri apetisante, roată panoramică, decoraţiuni de poveste, atmosferă caldă în jurul focului, idei de cadouri, brazi de Crăciun şi multă voioşie. De pe 27 noiembrie, Iulius Town Timişoara intră oficial în spiritul Crăciunului, odată cu deschiderea celui mai vesel târg de iarnă, Winter in My Town.

 

Anul acesta, Iulius Town a pregătit o experienţă ca în basmele copilăriei şi vă aşteaptă, în aer liber, într-un spaţiu unde emoţia sărbătorilor poate fi împărtăşită cu întreaga familie. Târgul Winter in My Town va avea loc în perioada 27 noiembrie – 16 ianuarie, în Parcarea VIP, şi va reuni căsuţe cu bunătăţi de sezon şi idei adorabile de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un parc de distracţie pentru toate vârstele, o piaţă de brazi, multe decoraţiuni şi cornere tematice ideale pentru fotografii pe Instagram.

Vreţi să admiraţi oraşul şi luminiţele de Crăciun altfel decât până acum? Roata panoramică, în premieră la Timișoara, este vedeta târgului din Iulius Town şi locul perfect pentru momente unice şi imagini „la cel mai înalt nivel”. Roata are o înălţime de 30 de metri, 18 gondole a câte patru locuri fiecare, iar o sesiune „în aer” durează aproximativ zece minute. Roata a mai fost prezentă la Campus Fesztival în Debrecen, la Festivalul Untold şi la Târgul de Crăciun de la Oradea.

În parcul de distracţie, va fi mult zumzet şi veselie inclusiv printre cei mici. Aici, copiii se pot aventura într-o cursă cu maşinuţele din Autodrom sau în caruselul rotativ cu lanţuri.

Alegerea pomului de Crăciun este una dintre cele mai aşteptate bucurii şi preţioase amintiri legate de sărbătorile de iarnă. De aceea, Piaţa de Brazi vă aşteaptă cu zeci de brăduţi, înalţi sau micuţi, pentru ca tu să aduci în căminul tău parfumul inconfundabil al cetinii.

Pentru seri colorate şi cu grade în minus, dar pline de căldură, luaţi loc lângă foc, în zonele special amenajate, şi degustaţi bunătăţile comercianţilor locali. Căsuţele albe, desprinse parcă din orăşelul înzăpezit al lui Moş Crăciun, vă vor îmbia cu langoşi, dulciuri, prăjituri de casă, Kurtoş Kolacs şi cu băuturi fierbinţi, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonadă caldă şi, desigur, preferatul tuturor, vinul fiert cu scorţişoară.

Zona de food trucks oferă şi ea o experienţă culinară autentică, meniul fiind garnisit cu burgeri, hot dogs, wraps, pljeskavica şi clătite, toate proaspete şi aburinde, numai bune de savurat în tihnă. Iar dacă doriți să luaţi ceva la pachet pentru masa de Crăciun, vă stau la dispoziţie diverse sortimente de brânzeturi, cârnaţi şi alte produse tradiţionale nelipsite de sărbători.

Trebuie să cumpăraţi un cadou, dar vă lipseşte inspiraţia? Veste minunată: la târgul de iarnă din Iulius Town veţi găsi câte ceva pentru fiecare membru al familiei. Ca de exemplu, îmbrăcăminte simpatică în tematică de Crăciun, articole din piele, cosmetice naturale, accesorii handmade, ceramică, produse apicole, coroniţe, aranjamente, suveniruri, baloane şi mici artificii.

Vreţi să le arătaţi şi celor de acasă cât de bine vă simţiţi în cel mai vesel târg de iarnă din oraş? Veniţi la cornerele instagramabile special amenajate pentru fotografii cool şi creative cu #winterinmytown!

Programul artistic din zilele de weekend, susţinut de ansambluri de muzică, şi elementele de decor, precum patine, skiuri de lemn, sănii, butuci de lemn şi mii de luminiţe, sunt alte elemente care vor reda atmosfera magică de Crăciun.

Târgul va fi deschis în perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022, în intervalul orar 14 – 21, de luni până vineri, şi între 12 şi 21, sâmbăta şi duminica.

Ho-ho-hoinăriţi voioşi în târgul nostru vesel!

 

Print Friendly, PDF & Email