În mai se dă startul curselor de vară, de pe Aeroportul Timişoara (P)

Agențiile de turism au stabilit deja destinațiile spre care vor organiza curse charter, cu zbor direct din Timișoara.

 

Oficialii Aeroportului Internaţioanl Timişoara anunţă că, din luna mai, vor fi reluate zborurile charter spre destinațiile cunoscute de vacanță din Turcia (Antalya – şase curse pe săptămână) şi insulele grecești (Heraklion-Creta – două curse săptămânale și Zakynthos – o cursă pe săptămână). Primele curse vor decola în 25 mai spre Antalya și Heraklion.

Alături de aceste curse charter spre destinații de vacanță, agențiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), dar și pentru litoralul Mării Negre (prin cursele spre Constanța).

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice, alături de transfer, cazare, masă sau alte servicii. De asemenea, se pot achiziționa servicii de turism prin operatorii de turism, care includ transportul aerian cu program regulat la sau de la Aeroportul Internaţional Timișoara.

TURCIA ANTALYA Luni, Marţi, Joi, 2 x zi – Vineri, Sâmbătă – din 25 mai
GRECIA HERAKLION – Creta Miercuri, Vineri – din 25 mai
  ZAKYNTHOS Luni  – din 11 iunie
ROMÂNIA CONSTANȚA Luni, Vineri, Duminică – din 16 iunie
SPANIA BARCELONA Miercuri, Duminică – prezent

Luni, Vineri – din 13 aprilie

VALENCIA Luni, Vineri

 

 

Print Friendly, PDF & Email