Iluminatul exterior al Iulius Town va fi aprins în totalitate, în semn de solidaritate cu cei care luptă împotriva Covid-19

Iulius Town anunță că susține acțiunea „Luminează orașul prin tine”, o inițiativă a Asociației Timișoara 2021, care îndeamnă timișorenii să aprindă lanterne sau lumini din balcoane sau la ferestre, timp de un sfert de oră, astăzi, de la ora 21, și i se alătură.

 

Astfel, azi, de la ora 21, timp de 15 minute, Iulius Town Timișoara va aprinde iluminatul exterior în totalitate, inclusiv din parcul Iulius Gardens, în semn de solidaritate față de cei care luptă împotriva  Covid-19. Este un mesaj de susținere, care întărește misiunea campaniei „Donează azi, zâmbește mâine”, inițiată de compania Iulius pe www.iuliusincomunitate.ro, care facilitează donațiile directe către trei spitale din Timișoara, anunță reprezentanții companiei.

Tot din responsabilitate față de personalul medical, compania Iulius reamintește că desfășoară campania „Donăm azi, zâmbim mâine”, care îi unește pe toți cei ce vor să ajute. Platforma creată pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro facilitează donațiile și sponsorizările directe în conturile a 13 spitale din Timișoara, Iași și Suceava, astfel încât banii să ajungă în timp real la cei care au cea mai mare nevoie de ei pentru echipamente de protecție și produse dezinfectate. Spitalelel din Timișloara care vor beneficia de donații făcute în cadul acestei campanii sunt Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș”, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” și Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara. Oricine poate dona orice sumă, online, fără comisioane.

Până acum, la nivel național, suma totală oferită de Iulius în sprijinul sistemului medical se ridică la peste 150.000 de euro (734.450 de lei). Cu excepția a 100.000 de lei, donați prin intermediul campaniei „Un Singur Cluj”, la Cluj-Napoca, restul sumei a fost virată direct în contul unor spitale din Timișoara, Iași și Suceava.

 

Print Friendly, PDF & Email