Jurnal de campanie al Partidului Mișcarea Populară Timiș

Ilegalități, oameni uitați de autorități și sate lăsate în paragină

Roxana IliescuCandidații PMP la Consiliul Județean Timiş au luat la pas localitățile din judeţ, iar ceea ce au găsit, mai ales în mediul rural, i-a revoltat. Au văzut condiții grele în care oamenii își duc traiul de pe o zi pe alta, au văzut o  nepăsare a celor care, timp de 26 de ani au avut în mână destinele lor, dar mai ales au descoperit o mulțime de ilegalități comise de cei care ar fi trebuit să vegheze la respectarea legii.

 

Mizerie, străzi pline de gropi, drumuri care nu au văzut niciodată asfaltul,  lipsa trotuarelor, grave probleme de fond funciar, iar dreptul de proprietate al oamenilor este încălcat. Sunt doar câteva dintre problemele pe care reprezentanții PMP le-au descoperit în satele din Timiș.

„Este o imagine dezolantă, cauzată exclusiv de cei care, timp de aproape trei decenii, au fost învestiți cu putere de oamenii simpli. Oameni care însă, nu au fost niciodată respectați și reprezentați pentru că politicienii care s-au tot perindat până acum au avut grijă de buzunarele lor, nu de problemele reale ale cetățenilor”, spune Roxana Iliescu, preşedintele PMP Timiş şi candidatul PMP la Consiliul Județean Timiş, referindu-se la contractele bănoase plătite din buzunarele cetățenilor dar care nu au adus beneficii decât semnatarilor.

Este și cazul a zeci de localități din Timiș unde s-au realizat din banii localnicilor rețele de apă și canal, iar la final investițiile au fost predate Aquatim. „Astfel de probleme ne-au fost reclamate de oamenii din Tormac, Biled, Găvojdia sau Știuca. Întreaga infrastructură de apă a fost realizată pe banii oamenilor, după care a fost dată în concesiune Aquatim, în baza unor contracte total dezavantajoase, iar oamenii s-au trezit că plătesc metrul cub de apă mai mult decât la Timișoara și asta în condițiile în care nici nu vorbim de apă potabilă. Este strigător la cer ceea ce se întâmplă în județul Timiș! Nimeni nu se gândește la acești oameni necăjiți”, afirmă Roxana Iliescu.

La Victor Vlad Delamarina, Știuca, Denta, Coșteiu și Otelec sunt alte probleme grave, de fond funciar și de acordare a titlurilor de proprietate. „Trebuie subliniat faptul că unele dintre aceste probleme sunt de ordin penal, pentru că legea nu este respectată”, mai spune Roxana Iliescu, candidatul PMP Timiș la Consiliul Județean.

„O altfel de politică” sau “Politică în folosul cetățenilor”, acestea sunt devizele candidaților PMP care vor să facă pentru timișeni ceea ce nu au catadicsit să facă niciodată în ultimii 26 de ani, cei care s-au perindat pe scena politică și administrativă. Dincolo de proiecte perfect realizabile pe care le propun, reprezentanții PMP vor să le ofere oamenilor, respect.

Votați echipa Partidului Mișcarea Populară la Consiliul Județean Timiș, poziția 11 pe buletinul de vot!

 

Print Friendly, PDF & Email