Hruşcă vine la Timişoara cu „Fostele iubiri”

Cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul lui Ștefan Hrușcă se vor auzi live la Timişoara, la început de primăvară.

 

Spectacolul Fostele iubiri va avea loc în 2 martie, de la ora 20, la Opera Națională Română din Timișoara. Șlagăre ca Fostele iubiri, Un copac cu flori sau răscolitoarea Rugă pentru părinţii fac parte repertoriul unui concert al refrenelor nemuritoare, promite Ştefan Hruşcă.

Artistul va fi acompaniat, în spectacolul de la Timişoara, de formatia Mario Band (Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percuție).

Cariera muzicală a lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în Cenaclul Flacăra. Timp de trei ani, între 1981 şi 1984, acesta a străbătut țara în lung şi în lat şi a cântat în peste 1000 de concerte. „Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefan Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România”, spun organizatorii evenimentului.

Printre albumele de referinţă ale lui Ştefan Hruşcă se numără Rugă pentru părinți (1984), Urare pentru îndrăgostiți (1986), Fostele iubiri (1995), Balade speciale (2007) şi, desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

Biletele au, în funcție de loc, prețuri de 80 de lei sau 60 de lei și au fost puse în vânzare la Agenția Operei.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis