Horticultura SA are un nou Consiliu de Administrație, interimar

Membrii Adunării Generale a Acționarilor au decis revocarea Consiliului de Administrație al SC Horticultura SA Timişoara și numirea unui nou consiliu interimar, după ce au constatat numeroase nereguli în modul în care către această societate întreâine parcurile și spațiile verzi din oraş, transmite Primăria.

 

Înaintea deciziei de revocare a vechiului Consiliu de Administrație, membri Adunării Generale a Acționarilor au fost informați despre demisia unuia dintre membri, şi anume Caița Panici.

Astfel, în locul vechiului Consiliu de Administrație au fost numiți următorii: Rudolf Gräf – care are studii de arhitectură, Anca Megan – economist, Alexandra Mălăieș – studii de management, Daniel Paraschiva – studii de management și economie, Alexandru Mateuț – jurist şi Mihaela Calescu – studii de agronomie.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, spune că noul Consiliu de Administrație al Horticultura SA va avea o misiune extrem de importantă, „care va porni de la menținerea în cele mai bune condiții a moștenirii verzi pe care Timișoara o are și va continua cu extinderea spațiilor verzi în oraș”.

 

Print Friendly, PDF & Email