Horaţiu Mălăele şi fiul său, într-o comedie burlescă, la Timişoara

Horaţiu Mălăele şi fiul său rămân într-o gospodărie în care încearcă să facă pe femeile. Într-o comedie pe care o vor juca la Timişoara.

 

Horaţiu Mălăele şi fiul său, Bogdan Mălăele, vor juca În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…, o comedie burlescă, spumoasă, marca Sean O’Casey, producţie a Teatrului de pe Lipscani. Spectacolul este programat pentru 15 mai, ora 20, pe scena Operei Naţionale Române Timişoara.

Alături de cei doi Mălăele, distribuţia spectacolului o include şi pe Meda Victor, protagonista lungmetrajului Nunta mută.

Spectacolul prezintă povestea unui cuplu fericit care, trăind în atemporalul rural, are la un moment dat parte de o surescitare a vieţii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că este momentul să facă schimb de responsabilităţi cu Lisa (Meda Victor). Soţul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul în care în scenă îşi face apariţia tatăl (Horaţiu Mălăele), neîndemânatic şi foarte miop. Rămâne de văzut ce se poate întâmpla într-o gospodărie în care doi bărbaţi încearcă să facă pe femeile.

Biletele pentru prima reprezentație a spectacolului la Timișoara costă, în funcție de loc, 100 sau 120 de lei și se găsesc la Agenția Operei.

Print Friendly, PDF & Email