Horaţiu Mălăele, la Timişoara, într-un spectacol despre viață, iubire, trădare și singurătate

Horațiu Mălăele revine la Timișoara cu unul dintre spectacolele sale antologice, Cafeneaua.

 

Horaţiu Mălăele va petrece două seri împreună cu publicul timișorean și va juca, alături de actrițele Emilia Popescu și Dana Dogaru, în Cafeneaua, comedia scrisă de Sam Bobrik și Ron Clark. Spectacolul, cel mai logeviv al Teatrului Bulandra, din Bucureşti (prima reprezentaţie a avut loc în 1997), va fi pus în scenă în 6 și în 7 februarie, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române din Timișoara.

„O bufonadă amară, ce ne propune să cunoaştem povestea simplă a unei familii americane: Louise şi Wally Murdock, văzuţi la 30, 50 şi 70 de ani. Un spectacol despre viață, iubire, trădare și singurătate. Un spectacol al tuturor, dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale. Pe parcursul comediei, râsul va căpăta gustul sărat al lacrimilor”, promit actorii.

 „Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile si nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ”, spune Horaţiu Mălăele.

Biletele pentru primele două reprezentații la Timișoara ale spectacolului în care Horaţiu Mălăele transformă o dramoletă americană mofluză într-o explozie de umor şi de emoţie, s-au pus în vânzare la agenția Operei și costă, în funcție de loc, între 80 și 120 de lei.

Print Friendly, PDF & Email