Holograf revine, cu un nou concert, la Timișoara

În 2 noiembrie, de la ora 20, Holograf va concerta la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul. „Va fi un concert de zile mari, artiștii au inclus în program toate hit-urile trupei și multe noutăți muzicale”, promit realizatorii show-ului.

 

Printre piesele incluse în programul concertului de la Timișoara se află hit-uri precum Ți-am dat un inel, Să nu-mi iei niciodată dragostea, Banii vorbesc, Cât de departe sau Deschide-mi inima, „o pledoarie pentru regăsirea sentimentelor, pentru redescoperirea dragostei. E un îndemn pentru fuga de monotonie, pentru nevoia de a căuta mereu fericirea, iar dacă un cântec ne face să visăm, bătălia e deja câștigată”, după cum spune Iulian Vrabete, compozitorul piesei.

Pentru concertul de la Timișoara, biletele costă, în funcție de loc, 120 sau 150 de lei și sunt disponibile la Agențiile Capitol și Opera și online pe www.startickets.ro.

 

 

Holograf, trupă rock înființată în anul 1978, este printre cele mai de succes formaţii din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hituri în România. Holograf a debutat discografic în 1978, pe un album colectiv înregistrat de Electrecord, LP-ul Formații de muzică pop, cu piesa Lungul drum al zilei către noapte. Primul disc al trupei a fost lansat în 1983, tot de Electrecord, cu titlul Holograf 1. Între timp, Holograf a ajuns la cel de-al 18-lea album.

Print Friendly, PDF & Email