Hai în Banat! Timişul, prezentat ca destinație turistică pe piața internațională

Timișul şi Caraș-Severinul se vor promova, în premieră, în cadrul RePatriot Turism Talks, o inițiativă de promovare a României ca destinație turistică pe piața internațională cu ajutorul românilor din întreaga lume.

 

Sub titlul Hai în Banat!, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș alături de reprezentanți ai Primăriei Timișoara și ai Consiliului Județean Timiș, ai ghizilor de turism și ai industriei ospitalității din județ vor prezenta destinația Timiș sub forma unor intervenții live din Piața Operei și a unor filme de promovare transmise pe platforma Zoom și pe pagina de Facebook RePatriot.

Evenimentul – care va fi deschis de Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș și președinte al Asociației pentru Promovarea Turismului Timiș – este organizat de RePatriot Turism și va reuni profesioniști capabili de a convinge pe oricine că Banatul e fruntea, oferind o imagine asupra oportunităților turistice speciale pe care le oferă destinația.

RePatriot Turism este o inițiativă care își propune promovarea României ca destinație turistică pe piața internațională și creșterea turismului de incoming cu ajutorul românilor de pretutindeni.

Print Friendly, PDF & Email