Grupare de traficanţi de droguri din Timişoara, destructurată de DIICOT

DIICOT Timișoara a reţinut cinci timişoreni cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc și mare risc.

 

Potrivit procurorilor DIICOT, în perioada 2016 – 2019, în mod repetat, cei cinci, C.C., M.D.G., H.S.F., L.A.I. și W.A., au achiziționat cantități importante de droguri de risc și mare risc, pe care le-au vândut pe piața neagră a Timișoarei, obținând astfel importante beneficii materiale.

În 5 noiembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog au efectuat nouă percheziții domiciliare în Timiş. Au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2,5 kilograme de cannabis, 500 comprimate de ecstasy, aproximativ 20 de grame de amfetamină și bani proveniţi din vânzarea de droguri.

Astăzi tinerii reţinuţi urmează să fie prezentați Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara şi cu suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

Print Friendly, PDF & Email