Grigore Cartianu și Laurenţiu Ciocăzanu aduc la Timişoara “Miracolul din noiembrie”

cartianu - ciocazanu 1La un an de la alegerile prezidențiale din 2014, ziariștii Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu se vor afla la Timișoara, unde își vor prezenta cartea “Miracolul din noiembrie”. “Vom încheia turneul despre «Revoluția votului» acolo unde, în Decembrie 1989, a început Revoluția însângerată”, spune Grigore Cartianu.

 

Lansarea la Timişoara a volumului Miracolul din noiembrie va avea loc, miercuri, 4 noiembrie, de la ora 18, În Sala de Cenaclu a Revistei Orizont, din Piaţa Sfântul Gheorghe nr. 1.

Cei doi ziarişti îşi încheie astfel un turneu-maraton de 35 de zile, în timpul căruia s-au întâlnit cu români din şapte țări (Germania, Belgia, Anglia, Franța, Spania, Italia și Austria), stabiliţi în Koln, Bruxelles, Anvers, Londra, Cheltenham, Paris, Madrid, Coslada, Torrejon de Ardoz, Arganda del Rey, Alcala de Henares, Azuqueca de Henares, Valencia, Castellon, Barcelona, Torino, Milano, Verona, Roma, Bologna, Udine, Padova, Klagenfurt, Graz și Viena, cărora le-au prezentat Miracolul din noiembrie.

Vom încheia turneul despre «Revoluția votului» acolo unde, în Decembrie 1989, a început Revoluția însângerată”, spune Grigore Cartianu.

Miracolul din noiembrie, o carte scrisă de Grigore Cartianu în colaborare cu Laurențiu Ciocăzanu, este fabuloasa poveste a zilei de 16 noiembrie 2014, în care Diaspora română, solidarizată prin Facebook, a obținut o victorie eroică. Un volum care scoate la lumină destine luminoase și povești emoționante. Un volum care oferă explicații convingătoare pentru o surpriză colosală, descriind spiritul de sacrificiu al românilor din Diaspora, care a generat o emoție națională, a învins un guvern batjocoritor și a salvat România de la o sinucidere istorică. Un volum care consemnează meticulos obscenități majore ale diriguitorilor politici, dar și amănunte aparent minore, care însă contează în ecuația generală.

“«Miracolul din noiembrie» nu este cartea lui Klaus Iohannis, nici a lui Traian Băsescu sau a Monicăi Macovei. Este cartea milioanelor de oameni care într-o duminică rece de toamnă au hotărât să spună «Nu»”, spune Grigore Cartianu.

De asemenea, Grigore Cartianu va vorbi și despre Revoluția din Decembrie 1989, eveniment pe care l-a tratat în patru volume și un film. Motiv pentru care cei interesați vor avea la dispoziție șapte cărți din seria de autor Grigore Cartianu (Sfârșitul Ceaușeștilor, Crimele Revoluției, Teroriștii printre noi, Cartea Revoluției, Jurnalul unui puci ratat, Hagi, Miracolul din noiembrie), precum și filmul pe DVD Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun.

Cei doi ziarişti vor răspunde întrebărilor publicului și vor acorda autografe.

Print Friendly, PDF & Email