Gigantul american ACI Worldwide se extinde în Timişoara (P)

Unul dintre principalii furnizori mondiali de soluţii de plăţi electronice şi servicii bancare în timp real, gigantul ACI Worldwide, a deschis noul său birou la Timişoara.

 

Deschiderea, azi, a acestui nou birou al ACI Wordlwide – situat în United Business Center 2, Openville Timişoara – a urmat după recenta extindere a sediului central al ACI Worldwide din Naples, Florida, şi a centrului său de date de ultimă generaţie din Limerick, Irlanda, fiecare dintre acestea aducând cu sine mărirea numărului de angajaţi.

La inaugurare au fost prezenţi, alături de Phil Heasly, preşedintele şi CEO ACI Worldwide, Monica Eremia, specialist comercial al Ambasadei SUA la Bucureşti, viceprimarul Timişoarei, Adrian Diaconu, şi rectorul Universităţii de Vest din Timişoara, Marilen Pirtea.

Compania ACI Worldwide este prezentă la Timişoara de peste zece ani, punând un accent puternic pe identificarea talentelor, ca parte din programul său de stagii de practică de lungă durată, şi pe colaborarea cu universităţile locale de renume. De altfel, peste 100 dintre actualii angajaţi şi-au început cariera în cadrul ACI Worldwide prin programe de practică universitară. Echipele din Timişoara sunt responsabile pentru livrarea produselor strategice din portofoliul anti-fraudă.

Având deja peste 200 de angajaţi la Timişoara, această extindere, prin inaugurarea unui nou birou, aduce cu sine şi o creştere a numărului de posturi disponibile în regiune, compania preconizând recrutarea a aproximativ 50 de noi angajaţi.

„Avem, la Timişoara, angajaţi incredibil de bine pregătiţi, iar extinderea noastră vine ca urmare a angajamentului şi talentului de care au dat dovadă aceştia”, spune Phil Heasly, preşedintele şi directorul general al ACI Worldwide.

Adăugând că industria plăţilor continuă să treacă printr-o perioadă de perturbări majore, aflându-se sub influenţa aşteptărilor în timp real ale consumatorilor actuali, care doresc plăţi rapide, cu efect imediat. „Această echipă joacă un rol semnificativ în dezvoltarea şi consolidarea ofertelor ACI din domeniul soluţiilor universale de plată (Universal Payments), care sunt folosite de unii dintre cei mai mari comercianţi, intermediari şi unele dintre cele mai mari instituţii financiare din Europa şi din lume”, mai spune Phil Heasly.

ACI Worldwide, compania soluţiilor de plăţi universale – Universal Payments (UP) – facilitează efectuarea plăţilor electronice pentru mai mult de 5.100 de organizaţii din toată lumea. Mai mult de 1.000 dintre cele mai mari instituţii financiare şi companii de intermediere financiară, precum şi mii de comercianţi din întreaga lume se bazează pe ACI pentru efectuarea de plăţi şi stabilirea de garanţii în valoare de 14 trilioane de dolari pe zi. În plus, o serie de organizaţii îi folosesc serviciile de transmitere şi plată electronică a facturilor.

Prin gama noastră largă de soluţii software, livrate la sediul clienţilor sau prin soluţiile ACI de private Cloud, oferim capabilităţi de plăţi imediate, în timp real, şi asigurăm cea mai completă experienţă de plăţi omni-canal din industrie”, spun reprezentanţii ACI Worlwide.

 

Print Friendly, PDF & Email