Ghiozdane şi rechizite, de la femeile social-democrate, pentru câţiva zeci de copii din Timiş

În cadrul unei acţiuni caritabile, Organizaţia de Femei a PSD Timişoara a oferit 86 de ghiozdane noi şi rechizite necesare unor copii care se pregătesc de şcoală.

 

Ghiozdanul dăruit copiilor conţine caiete, penare, carioci, creioane şi acuarele, transmite PSD Timiş, într-un comunicat trimis redacţiei.

Am dorit să aducem un zâmbet copiilor şi să le dăruim un ghiozdan complet echipat pentru noul an şcolar. Campania noastră se adresează elevilor din învăţământul primar cărora le-am oferit şi un program cu jocuri, muzica şi dans în care am implicat şi părinţii”, declară preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Timişoara, Gabriela Popovici.

Preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, spune că acesta este un proiect social de suflet în care PSD Timiş se implică an de an. „Dorinţa noastră este să oferim un cadou copiilor înainte de începerea noului an şcolar. Le-am transmis să se bucure de copilărie pentru că este o perioadă minunată din viaţă pe care o să şi-o amintească cu nostalgie peste an”, mai spune Călin Dobra.

Print Friendly, PDF & Email