Gaşca Zurli vine la Timişoara

gasca-zurli-foto-csidCei mici, însoțiți de părinți și bunici, sunt invitați sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 18, la Iulius Mall. Aici vor avea ocazia să participe la un spectacol încântător și plin de veselie.

 

Considerată „trupă fenomen” pentru copii, Gașca Zurli va fi alături de toți cei dornici să petreacă o seară magică, în care inventivitatea și voioșia sunt cuvintele de ordine.

Spectacolul, în care distracția se îmbină cu lecțiile de bună purtare, muzica, dansul și creativitatea, va avea loc în food court, de la ora 18. Intrarea este liberă, iar evenimentul va fi transmis în direct pe două ecrane de mari dimensiuni, amplasate în food court și în zona Intersport. Astfel, toți cei care doresc să vizioneze îndrăgitul show o vor putea face în cele mai bune condiții.

Timp de o oră, spectatorii vor avea ocazia să cânte și să danseze împreună cu Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Zdrăngănel, Tura Vura, Zâna Bună și Tanti Prezentatoarea, personajele îndrăgite care au cucerit inimile prichindeilor, încântați să le fie alături în peripețiile pline de haz și din care au mereu câte ceva de învățat.

Print Friendly, PDF & Email