Garry Kasparov va vorbi la Timişoara despre provocările lumii moderne

Sursă foto: kasparov.com

Universitatea Politehnica Timișoara l-a invitat la Timişoara pe legendarul şahist Garry Kasparov, totodată activist civic şi scriitor, pentru a vorbi public despre „Provocările lumii moderne”. Kasparov este un opozant al regimului Putin.

 

Garry Kasparov va intra va vorbi politica globală și provocările lumii moderne, depre experiențele personale și viziunea sa pentru viitor. Publicul va avea ocazia să pună întrebări directe și să interacționeze cu Kasparov, contribuind astfel la o discuție dinamică și profundă. Evenimentul va fi moderat de jurnalistul Cătălin Ștefănescu.

„Într-un context geopolitic de actualitate, personalitatea și perspectivele lui Garry Kasparov sunt de un interes arzător pentru publicul larg, iar acest eveniment oferă o ocazie unică de a-l vedea și asculta pe Kasparov într-un dialog interactiv și inspirațional la Timișoara. (…) Evenimentul promite să fie o experiență captivantă și inspirațională, care va aduce împreună unul dintre cei mai distinși gânditori ai timpurilor noastre cu publicul său devotat, într-o atmosferă de deschidere și dialog autentic”, spun organizatorii.

Evenimentul va avea loc în 16 mai, de a ora 17, la Teatrul Național din Timișoara. Pentru a participa la această sesiune specială, este necesară înscrierea prealabilă pe website-ul oficial al evenimentului Tech Talks. Accesul la eveniment este gratuit, însă numărul de locuri este limitat.

Print Friendly, PDF & Email