Funeriu, la înălţime

Daniel Funeriu şi-a încheiat campania electorală cu o plimbare cu balonul cu aer cald deasupra oraşului, oferită în dar timişorenilor

Funeriu - final de campanie“Împreună cu voi, cerul e limita!”, acesta este mesajul pe care l-a transmis timişorenilor vineri, în ultima zi de campanie electorală, Daniel Funeriu, reprezentantul Partidului Mişcarea Populară la alegerile parlamentare parţiale pe Colegiul III Timişoara.

La capătul unei campanii electorale principiale, ingenioase şi nonconformiste, care a mizat mult pe creativitate şi pe cultivarea unei relaţii de comunicare directă cu cetăţenii, Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, fost europarlamentar, fost consilier prezidenţial, şi-a propus să încheie campania electorală la înălţime.

Aşa se face că timișorenii de toate vârstele au fost invitaţi, vineri după-amiaza, de candidatul PMP Timiş, să admire panorama orașului, dintr-un balon cu aer cald, alături de membrii echipei PMP Timiş. Evenimentul a avut loc din incinta Clubului sportiv Helios, situat pe strada Iosif Bulbuca, din Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email