Fostul premier Grindeanu, audiat în dosarul finanţării echipei de fotbal Politehnica Timişoara

Sorin Grindeanu a fost audiat, luni, la Tribunalul Timiş, în calitate de martor în dosarul finanţării echipei de fotbal Politehnica Timişoara, în perioada în care ocupa funcţia de viceprimar al oraşului, anunţă Mediafax.

 

Fostul premier Sorin Grindeanu s-a prezentat, luni, la Tribunalul Timiş, fiind citat ca martor în dosarul „Poli II”. Sorin Grindeanu deţinea funcţia de viceprimar în vremea în care Primăria Timişoara şi Consiliul Local Timişoara au încheiat un contract de asociere cu echipa de fotbal Politehnica Timişoara, patronată de Marian Iancu.

În faţa judecătorilor, fostul premier a repetat de mai multe ori că s-a împotrivit asocierii cu echipa Politehnica Timişoara, astfel că, împreună cu grupul de consilieri PSD, a votat împotriva.

Fostul primar al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, precum şi fostul viceprimar Adrian Orza, dar şi mai mulţi angajaţi din cadrul Primăriei Timişoara au fost trimişi în judecată de DNAe, anul trecut, în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal a lui Marian Iancu cu peste 30 de milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email