Fornetti a deschis primul magazin Food & Beverage din România (P)

Fornetti a lansat primul concept street-food de lux din România. Inaugurat în Timişoara, oraşul în care există şi una din cele mai mari fabrici Fornetti din Europa, magazinul Fornetti Food & Beverage aduce consumatorilor un mix de food şi băuturi menite să satisfacă o varietate largă de gusturi.

 

Cu o suprafaţă de 160 mp şi situat în inima oraşului, FFB – Fornetti Food & Beverage oferă o gamă consistentă de produse: aproximativ 80 de sortimente de patiserie, pandişpanuri cu fructe făcute pe loc, în magazin, 15 sortimente de sandwichuri, opt feluri de pizza şi o gamă nouă de produse numită BakeFitt. Aceasta din urmă propune produse cu un nivel scăzut de carbohidraţi, nu conţin zahăr adăugat şi sunt bogate în fibre şi proteine. Pe lângă produsele food, FFB oferă consumatorilor propria gamă de sucuri fără zahăr şi trei specialităţi de cafea arabica şi robusta.

Cu acest nou magazin, ne propunem un model inedit de business pe piaţa de România, care se apropie cu succes de conceptul de restaurant/pub şi este menit să atrag02ă tinerii şi să fie un prilej de socializare şi comunicare.  Scopul este de a crea o categorie de linii de produse pentru publicul consumator exigent, căruia astăzi îi putem servi produse alimentare şi băuturi sănătoase, la care adăugăm ingrediente de calitate premium”, spune Gabriel Voin, director al Diviziei de Franciză şi Concept România.

„Avem în vedere consolidarea conceptului FFB în Europa. Suntem mândri că de la primul magazin FFB deschis în Budapesta, în aprilie 2016, şi până astăzi avem deja cinci magazine şi intenţionăm ca anul următor să deschidem încă două magazine în România şi, desigur, şi în Europa”, declară Kelemen Szilárd, director internaţional al Diviziei de Franciză şi Concept Fornetti Group.

Magazinul FFB este deschis în fiecare zi, de luni până duminică şi este situat în Piaţa Libertăţii, strada 9 Mai nr. 1.

Print Friendly, PDF & Email