Fondurile alocate Timişului, prin bugetul pe 2015, ar putea fi mai mari cu peste o sută de milioane de lei

În urma unor amendamente depuse de trei parlamentari PDL de Timiş

Cornel Samartinean bustParlamentarii PDL Timiş au impus în Comisiile Reunite ale Parlamentului trei amendamente la Proiectul de Lege a bugetului de stat pe anul 2015, care ar urma să conducă la o suplimentare cu 114.500.000 de lei a fondurilor pentru trei dintre proiectele majore ale Timişoarei. Deputatul PDL Cornel Sămărtimean avertizează, însă, că aceste proiecte pentru Timişoara vor deveni realitatenumai dacă toţi parlamentarii de Timiş vor vota, în plenul reunit al Parlamentului, bugetul în această formă.

 

Aceste amendamente adoptate prevăd suplimentarea cu 20.250.000 de lei a fondurilor destinate construcţiei Sălii Polivalente – care va avea o capacitate de 14.000 de locuri –, majorarea cu 38.250.000 de lei a bugetului pentru reabilitarea termică a clădirilor din Timişoara şi majorarea cu 56.000.000 de lei a sumei destinate finanţării unor lucrări de construire a Bazinului de înot olimpic, de pe b-ul Iosif Bulbuca, din  Timişoara.

Este numai o bătălie câştigată şi pentru ca aceşti bani să ajungă la Timişoara avem nevoie ca toţi colegii deputaţi şi senatori din Timiş să se implice şi să voteze în plenul reunit al Parlamentului ca aceste proiecte pentru Timişoara să devină realitate.Solicit pe această cale colegilor din coaliţia de guvernare să sprijine proiectele Timişoarei”, declară deputatul PDL de Timiş Cornel Sămărtinean.

Acesta mai spune că toate celelalte amendamente depuse, printre care şi cele vizând centura de sud a Timişoarei, Spitalul Regional, reabilitarea Gării de Nord şi realizarea Centrului Intermodal au fost respinse în comisii.

Print Friendly, PDF & Email