Fonduri suplimentare din bugetul judeţean pentru școli și asistență socială

Foto: CJ Timiş

În urma votării rectificării bugetare, Consiliul Judeţean Timiș va aloca fonduri suplimentare pentru şcoli şi asistenţă socială.

 

Ne-am axat pe recuperarea sumelor pe care le-am pus la începutul anului din excedentul bugetar, adică din investiții, pentru funcționarea serviciilor de asistență socială și protecție a copilului. În acest sens, am reușit să obținem de la Guvern peste zece milioane de lei în așa fel încât să acoperim golul din excedent în proporție de 25%. Sperăm ca până la sfârșitul anului și să menținem banii pentru investițiile pe care o să le avem anul viitor, mai ales că vor fi multe proiecte europene care vor intra în instituție”, spune, potrivit Radio Timişoara, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica.

CJ Timiş va aloca și banii necesari pentru studiile de fezabilitate necesare acestor proiecte europene. O prioritate, anunţă Alin Nica, este şi reabilitarea mai multor drumuri judeţene, care leagă localităţile de graniţă dar şi cele care duc spre obiective turistice din vestul ţării.

 

Print Friendly, PDF & Email