Focuri de armă la Timişoara, pentru prinderea unui tâlhar dat în urmărire

Poliţiştii au tras un foc de armă, joi seara, înTimişoara, pentru prinderea unui tânăr condamnat care se sustrage de la executarea unei pedepse pentru tâlhărie. Acesta a reuşit, însă, să scape, anunţă Poliţia Timiş, citată de Agerpres.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, joi seara, în jurul orei 22,30, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au observat un grup de persoane care, la vederea lor, au luat-o la fugă. Oamenii legii au identificat o fată, iar în urma verificărilor au constatat că fratele acesteia este urmărit naţional pentru tâlhărie calificată, pe numele lui fiind emis mandat de executare a pedepsei de 1 an şi 6 luni. Fapta s-a petrecut în 2016, iar în ianuarie 2017 s-a dat sentinţa penală pentru a fi introdus în Centrul educativ pentru minori Buziaş.

La scurt timp după identificarea fetei, poliţiştii au observat pe o stradă din apropiere un tânăr care semăna cu cel urmărit şi au pornit în urmărirea lui. S-a executat foc de avertisment în plan vertical, dar nu s-a reuşit prinderea lui. În continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru depistarea şi prinderea persoanei care acum are 20 de ani”, declară reprezentanţii IPJ Timiş.

Print Friendly, PDF & Email