Florin Piersic jr., într-un one-man show pe scena Naţionalului timişorean

Înainte de Crăciun, Florin Piersic jr. va susţine un one-man show, pe scena Teatrului Naţional din Timişoara.

 

Freak Show, un one-man show marca Florin Piersic jr., este programat pentru joi, 21 decembrie, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului Național din Timişoara.

Cu inteligență, sensibilitate și umor, «Freak show» invită publicul să descifreze harta interioară a unui artist autentic. Actor, regizor, traducător, scriitor și scenarist, Florin Piersic jr. descoperă și se descoperă prin teatru, prin film, prin literatură”, spun reprezentanţii Naţionalului timişorean.

Scris, regizat și jucat de Florin Piersic jr., Freak show este Florin Piersic jr. multiplicat cu 13: treisprezece întâmplări din lumea de lângă noi, povestite cu umor, intens, alert. Povestitor redutabil și interpret de forță, Florin Piersic jr. joacă, succesiv, treisprezece roluri. O demonstrație de forță, Freak show este în egală măsură o declarație de independență artistică, alături de invitația de a pătrunde în lumea unui artist unic.

Biletele pot fi achiziționate de la Agențiile Teatrului Național – Agenția Mărășești, de pe str. Mărășești nr. 2, și Agenția Sala 2, Parcul Civic –, de marți până duminică, între orele 11 – 19 sau online, pe www.tntimisoara.com.

Print Friendly, PDF & Email