Florin Piersic jr., în dialog cu publicul Teatrului Naţional Timişoara

Teatrul Naţional Timişoara a inserat în programul lunii octombrie o nouă reprezentație cu spectacolul Frați, care îl are în distribuţie pe Florin Piersic jr. De data aceasta, după spectacol, publicul va putea intra în dialog cu actorii.

 

După primele opt întâlniri cu publicul Teatrului Național din Timișoara, spectacolul Frați, care îl are ca protagonist, în rol principal, pe Florin Piersic jr., consacră spectacolul live ca spațiu de creație comun celor doi parteneri – actori și spectatori. De altfel, fenomenul live este una dintre direcțiile pe care Naționalul timișorean le-a urmărit cu consecvență în ultimii 12 ani.

În acest context, TNT a inserat în programul lunii octombrie o nouă reprezentație cu spectacolul Frați, programată pentru marți, 31 octombrie, de la ora 19, la Sala 2.

Și pentru că arta actorului cucerește, pentru că arta actorului strălucind în ochii spectatorului îl face pe acesta să creadă că orice frumos mai poate fi posibil și pe scenă și în viață, după spectacol, publicul va putea intra în dialog cu Florin Piersic jr. și cu colegii săi de distribuție – Matei Chioariu, Călin Stanciu jr. și Marko Adžić, într-o întâlnire deosebită, o adevărată experiență de viață și de teatru.

Frați este un spectacol contemporan despre relații, aici și acum, despre relații între personaje, cât și între public și personaje.

Florin Piersic jr. se dezvoltă ca un creator modern complex cu precădere în spațiul alternativ, concentrat în special în teatrele Capitalei, astfel încât montarea spectacolului Frați la Teatrul Național din Timișoara reprezintă unul din drumurile noi pe care acesta pășește.

Florin Piersic jr., un creator de sine stătător, rebel, un artist care își creează propriul univers și se ferește de drumurile bătătorite, dar pline de succes, investighează realitatea imediată cu atenția și curiozitatea devoratorului de cultură”, spune reprezentanţii TNT.

 

Print Friendly, PDF & Email