Florin Cîţu, la Aeroportul Timişoara: „România trebuie să devină un hub cargo pentru această regiune sau pentru Europa”

Foto: Guvernul României

Prezent la Timişoara, premierul Florin Cîţu a vizitat nouul terminal de sosiri curse externe de la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara, pe care îl condideră un exemplu de ,,așa da”.

 

Acest mandat este definit sau se axează pe investiții și mi-a părut bine că primul obiectiv pe care l-am vizitat a fost să vedem aeroportul, noul terminal. Este un lucru bun că avem un terminal nou, ceea ce arată clar că Timișoara și județul Timiș se dezvoltă, pentru că ăsta este semnul: ai nevoie de un nou terminal, un aeroport care se dezvoltă, îți arată clar că ai mai mulți oameni care vin, mai multe companii și chiar am discutat acolo de un posibil proiect de dezvoltare a aeroportului, pe viitor”, a declarat primul-ministru Florin Cîţu, pe Aeroportul Internaţional Timişoara.

Acesta declară că Guvernul are în vedere dezvoltarea componentei cargo. „Aveți și asigurarea mea că mă voi implica, să putem să facem acest proiect viabil cât mai curând. România trebuie să devină un hub cargo pentru această zonă regională sau pentru Europa”, a mai spus Florin Cîţu.

Print Friendly, PDF & Email