Flautistul Matei Ioachimescu revine la Timișoara

Foto: Arhivă personală Matei Ioachimescu

În această toamnă, Matei Ioachimescu revine în România, cu ocazia turnelului național Electric, acompaniat de medii electronice audio-vizuale, într-un show captivant și emoționant deopotrivă, anunţă Filarmonica Banatul.

 

În concertul care va avea loc luni, 8 noiembrie, de la ora 19, în Sala Capitol, Matei Ioachimescu va da viață unui univers sonor fantastic, imaginat de compozitorul Cristian Lolea, univers aflat la joncțiunea dintre muzica de film, cea cultă, contemporană și muzica de divertisment. Muzica compusă de Lolea va prinde valențe vizuale prin spectacolul live de lumini și lasere creat de artistul multimedia Tom Brânduș. Artista vestimentară Patricia Vincent va completa experiența Electric cu costume special create pentru acest spectacol care promite să depășească tiparele unui concert obișnuit, provocând emoții intense la nivel auditiv și vizual.

„Mă încântă colaborarea cu unii dintre cei mai respectați reprezentanți ai artelor muzicale, vizuale și vestimentare din România. Compozitul artistic rezultat din creativitatea și energia cu care fiecare a contribuit la spectacolul Electric este un produs cultural de mare clasă care sperăm să fie de referință în peisajul artistic național”, transmite Matei Ioachimescu.

Turnelul este organizat de Fundația Hațegan.

 

Print Friendly, PDF & Email