Finala Champions League, ultimul mare meci al sezonului european de fotbal (P)

Liverpool FC și Tottenham Hotspur se vor înfrunta pe 1 iunie, la Madrid, în finala Champions League la fotbal, ediția 2018-2019. Va fi un meci între două echipe din Anglia așadar, fapt ce confirmă hegemonia din această perioadă a fotbalului englez în Europa. Iar dacă mai spunem că finala competiției Europa League va avea loc între Chelsea Londra și Arsenal Londra, dominația fotbalului englez devine și mai evidentă.

 

Revenind la Champions League, trebuie spus că cele două finaliste aveau șanse infime de calificare în marea finală după ce se disputaseră meciurile tur din semifinale.

Liverpool încasase un umilitor 0-3, la Barcelona, iar ceea ce a urmat în returul de pe stadionul Anfield a fost de domeniul fantasticului. Deși egipteanul Mo Salah și brazilianul Roberto Firmino au fost indisponibili pentru acest meci, cei de la Liverpool au reușit un meci magnific, purtați pe aripi de un public incandescent. Acel uimitor 4-0 administrat Barcelonei și calificarea în finală au mai estompat din gustul amar al nereușitei lui Liverpool din Premier League, acolo unde nu mai reușesc sa triumfe de 29 de ani.

Cumva similar, Tottenham a fost văduvită și ea,în meciurile din semifinal jucată ămpotriva lui Ajax, de prezența celui mai bun jucător al ei, atacanul Harry Kane. După ce au pierdut pe teren propriu cu scorul de 1-0 și au fost conduși în meciul retur cu 2-0, cei de la Spurs nu au dezarmat și au reusit să întoarcă scorul, aproape neverosimil, prin tripla magică a lui Lucas Moura.

În finală se va vorbi engleza, așadar, și, fiind vorba despre un singur meci, cred că orice rezultat este posibil. Dacă vreți să creșteți suspansul și adrenalina vizionării acestui meci, puteți paria pe deznodământul disputei ce va desemna câștigatoarea trofeului Champions League.

Pentru a vă veni în ajutor, aici veți găsi recenziile oneste si exhaustive ale caselor de pariuri licențiate in Romania. Acestea vă vor înlesni alegerea locului unde vă puteți  plasa opțiunile pentru un meci, Liverpool vs Tottenham, ce se anunță a fi unul epustuflant.

 

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Print Friendly, PDF & Email