Final de campanie de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, la Timişoara

De Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, sărbătorită în 5 iunie, 36 de timişoreni care au participat la campania de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronic Timişoara colectează, EcoArena premiază!, derulată în ultimele trei luni, au câştigat premii.

 

Cmpania Timişoara colectează, Ecoarena premiază! s-a derulat în perioada 7 martie – 5 iunie, fiind organizată de Primăria Timișoara și EcoArena, cu sprijinul OIREP Eco Positive. Scopul campaniei a fost de a crește nivelul de conștientizare privind importanța colectării deșeurilor electrice și de a încuraja populația să facă acest gest responsabil.

În urma acțiunii din Timișoara, aproximativ 36.000 de kilograme de deșeuri de echipamente electrice și electronice au fost colectate selectiv și trimise la reciclare. 36 dintre participanții la acţiunea din Timișoara au câştigat premii puse în joc la tombola organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului Înconjurător.

Cetățenii care nu au participat la această acțiune de colectare și vor să se debaraseze de deșeurile electrice din casă sau de la birou, pot apela pentru preluare gartuită:

Numărul de telefon 0751.302.120 prin SMS (tarif normal) sau pe WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului), zilnic, între orele 9-17;

TelVerde 0800.444.800 (gratuit), de luni până vineri, între orele 9-17;

prin formularul de comandă on-line de pe www.ecoarena.ro/timisoara/, permanent.

Conform procedurii de funcționare a serviciului, după plasarea comanzii la TelVerde 0800 444 800, persoana care a depsu cererea va fi contactat de operatorul autorizat de colectare şi vor stabili de comun acord ziua şi intervalul orar în care va avea loc ridicarea deşeurilor electrice. Termenul pentru a primi telefon din partea echipei locale este de trei zile lucrătoare, din ziua următoare înregistrării unei comenzi în call-center. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

Parteneri în campania „Timişoara colectează, EcoArena premiază!” au fost ADID Timiș, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului , Palatul Copiilor Timișoara, Recycle International, Ghipoconcept și Asociația Casus.

Print Friendly, PDF & Email