Filmul „Killing Time”, de Florin Piersic Jr., lansat în cinematografele din Germania

Florin Piersic Jr“Killing Time”, cel de-al treilea lungmetraj scris şi regizat de Florin Piersic Jr., va fi distribuit de compania Drei-Freunde în cinematografele din Germania începând cu data de 20 februarie, urmând ca acesta să fie lansat şi în Austria şi Elveţia.

 

Filmul a fost achiziţionat de acelaşi distribuitor pentru alte două teritorii, Austria şi Elveţia. Promovarea filmului în toate aceste teritorii este realizată de agenţia Cinewerkstatt, anunţă Mediafax.

Comedie neagră despre doi asasini plătiţi cu viziuni teribil de diferite asupra vieţii şi a morţii, Killing Time fost prezentat într-o avanpremieră la Zilele Filmului Românesc -TIFF 2012 şi a mai fost selecţionat în competiţia Free Spirit a Festivalului de Film de la Varşovia, în octombrie 2012, şi în competiţia Spektrum a Festivalului de Film de la Cottbus, în noiembrie 2013.

Alături de Florin Piersic Jr., din distribuţie mai fac parte Cristian Ioan Gutău, Daniel Popa, Olimpia Melinte şi Florin Zamfirescu.

Killing Time este o producţie independentă realizată în parteneriat de Andrei Creţulescu (Kinosseur Productions) şi Dan Burlac (Elefant Film), cu sprijinul Zenith Media şi cu participarea HBO România.

Postproducţia video a fost realizată la Digital Cube, iar sunetul a fost mixat la Chainsaw Europe. Killing Time a fost lansat în cinematografele din România în 2013. Filmul mai poate fi văzut pe HBO şi HBO GO până în luna aprilie.

Frin Piersic Jr. şi-a început cariera în teatru, unde a jucat în spectacole precum Comedia erorilor, Zoo Story, Copiii unui Dumnezeu mai mic, Zaruri şi cărţi. Unul dintre cele mai importante momente din activitatea sa teatrală îl reprezintă apariţia în one man show-ul Sex, drugs, rock and roll, de Eric Bogosian, un tur de forţă pentru care Florin Piersic Jr. a fost distins în 2002 cu premiul UNITER.

Print Friendly, PDF & Email