Filarmonica Banatul susţine un nou concert într-un mall din Timişoara

Concert Filarmonica Banatul la Iulius Mall (4)În apropierea Paştelui, Filarmonica Banatul Timişoara va susține un nou concert la Iulius Mall, un concert dedicat anotimpului în care natura prinde viaţă.

 

Intitulat „Extraordinarul concert al primăverii”, evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 aprilie de la ora 18, la Iulius Mall, în zona Atrium.

Spectacolul, anunţă reprezentanţii Filarmonicii Banatul, va include, sub bagheta dirijorului Gheorghe Costin, creații ale unor compozitori faimoşi, precum Franz von Suppe, Johann Strauss, Gioachino Rossini, Georges Bizet, Vittorio Monti și Johannes Brahms.

Acesta este cel de-al doilea concert susţinut de Filarmonica „Banatul” la Iulius Mall, după succesul mare de care s-a bucurat prima manifestare de acest gen, organizată în luna decembrie a anului trecut, când publicul şi-a manifestat entuziasmul faţă de programul ales special pentru sărbători și de reprezentația susținută de muzicieni și de balerine.

Melodiile de Crăciun interpretate de suflătorii care au coborât pe scenă pe scările rulante din food court, can can-ul plin de energie, dansat de balerine, invitația la vals primită de spectatori, dar și piesele minunate din repertoriul universal au transformat o seară de final de decembrie într-un moment magic. La finalul concertului, confetti colorate s-au revărsat peste public, punctând încheierea primului spectacol de muzică clasică de o asemenea anvergură găzduit de Iulius Mall Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email