Festival de filme italiene, la Timișoara

Milena Catalano, în „Misericordia”. Foto: Marie Gioanni

Visuali Italiane – Noua cinematografie italiană în România, festivalul dedicat cinematografiei italiene, invită spectatorii din Timișoara într-o bogată călătorie imaginară, plină de aventuri, prin intermediul a opt filme de excepție.

 

Filmele, pelicule premiate și apreciate ale unor regizori consacrați sau debuturi uimitoare, drame cu implicații sociale sau comedii se numără printre cele mai noi producții italiene incluse în programul festivalului, vor putea fi văzute în perioada 28 – 31 martie, la Cinema Victoria, în fiecare seară, între orele 18 și 20.30.

Programul festivalului poate fi văzut accesând acest link, de unde, de asemenea, pot fi cumpărate online biletele.

La deschiderea ediției de la Timișoara joi, 28 martie, ora 18, la Cinema Victoria, va fi prezentă și Laura Napolitano, directoarea Institutului Italian de Cultură din București.

Visuali Italiane – Noua cinematografie italiană în România este un eveniment organizat de Institutul Italian de Cultură din București și Ambasada Italiei, în colaborare cu Muzeul Național al Țăranului Român, Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Victoria din Cluj-Napoca, Cinema Ateneu din Iași, Cinema Victoria din Timișoara și Este Film Sibiu.

Print Friendly, PDF & Email