Femeia salvată de la înec de doi angajați ai Societății de Transport Public Timișoara

Foto: STPT

Doi marinari de la Secția Transport Naval a Societății de Transport Public Timișoara au salvat o femeie de la înec, după ce aceasta s-a aruncat în Bega.

 

Luis Eduard Hărătău și Kiss Csaba, ambii angajați ai Societății de Transport Public Timișoara, au văzut, ieri după-amiază, o femeie care s-a aruncat în Bega, de pe Podul Muncii, în zona fostei Fabrici de țigări.

Am încercat să o aducem la mal cu colacul de salvare și saula, dar nu am reușit. Am apelat și la cange, dar rezultatul a fost același. În aceste condiții, m-am dezbrăcat și m-am aruncat în Bega, reușind să o scot pe doamna respectivă din apă, cu ajutorul colegului meu Kiss Csaba”, spune Luis Eduard Hărătău.

Până la sosirea unui echipaj SMURD, chemat prin 112, femeii i-a fost acordat primul ajutor cu succes, aceasta fiind transportată la spital.

Colegii de la Secția Transport Naval a STPT au mai fost protagoniștii unor evenimente similare de două ori, în ultimul an, reușind să salveze de la înec alte două persoane, anunță oficialii societății de transport public.

Print Friendly, PDF & Email