Femeia care şi-a trântit bebeluşul de pământ, arestată

Tribunalul Timiş a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele femeii care şi-a aruncat pe jos bebeluşul, pe fondul unei crize de gelozie pe care a avut-o cu tatăl copilului.

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş anunţă, printr-un comunicat de presă, că femeia, G.E., este urmărită penal pentru tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie.

În noaptea de 23 mai, în timp ce se afla în incinta Hotelului Reghina Blue, din Timişoara, pe fondul unui conflict anterior avut cu concubinul său, aceasta şi-ar fi aruncat din braţe băieţelul în vârstă de două luni. Procurorii spun că bebeluşul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut şi s-a lovit cu capul de podea, ceea ce i-a provocat mai multe traumatisme care necesită 25 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în pericol viaţa.

La câteva ore după aceea, G.E. a fost prezentată cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis, azi, cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acesteia, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Print Friendly, PDF & Email