FC Barcelona este dispusă să plătească 200 de milioane de euro pentru Eden Hazard (P)

La numai o săptămână de la încheierea Campionatului Mondial, cele mai mari două cluburi din Spania, Real Madrid şi FC Barcelona, încearcă să îl aducă pe belgianul Eden Hazard în ţara în care au ajuns ultimele 5 trofee din Champions League.

 

Conform prestigioasei publicaţii Sport, care titrează pe prima pagină „Hazard & Willian abren la Puerta (deschid poarta)”, se pare că FC Barcelona este dispusă să transfere ambele vedete ale lui Chelsea în această vară.

Catalanii nu sunt singurii care îl doresc pe Hazard în lot, rivala Real Madrid, recent rămasă fără Cristiano Ronaldo, fiind şi ea pe urmele celui mai în formă jucător belgian la Mondialul din Rusia, acolo unde acesta a înregistrat o medie de aproximativ 7 driblinguri reuşite pe meci, depăşindu-l pe Lionel Messi (5,8 driblinguri/meci) şi pe vedeta Franţei, Killian Mbappe (5,7 driblinguri/meci).

În vârstă de 27 de ani, Eden Hazard se afla în prezent sub contract (până în anul 2020) cu clubul londonez Chelsea, iar valoarea acestuia este de 120 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. Totuşi, suma vehiculată în cazul unui transfer în Spania, fie la Real Madrid, fie la FC Barcelona, este de aproximativ 200 de milioane de euro.

Potrivit aceleiaşi publicaţii, se pare ca reprezentanţii clubului catalan s-ar fi întâlnit deja cu agentul starului belgian, iar acesta le-ar fi transmis că Hazard îşi doreşte să evolueze în La Liga din sezonul ce stă să înceapă, iar patronul Roman Abramovich nu ar avea nimic împotriva atâta timp cât spaniolii plătesc suma pretinsă de gruparea londoneză.

Un alt cotidian internaţional, TyC Sports, susţine că brazilianul Willian (29 de ani) ar putea deveni jucătorul Barcelonei în zilele ce urmează. Pentru transferul fostului elev al lui Mircea Lucescu, gruparea catalană ar urma să plătească 60 de milioane de euro.

Atât pentru Hazard, cât şi pentru Willian, cei mai buni jucători ai lui Chelsea, un eventual transfer în Spania ar însemna participarea în Liga Campionilor, competiţie în care actuala lor echipă nu a reuşit să se califice de data aceasta.

Conform bookmakerilor Unibet, FC Barcelona (cota 6.00) are prima şansă să câştige Liga Campionilor în sezonul 2018/2019, în timp ce Real Madrid este creditata cu şansă a 3-a (cota 7.50).

Print Friendly, PDF & Email