Fabrica de anvelope Continental Timișoara are un nou director general

Carlos Bernabé i-a predat ştafeta lui Matthieu Turlur. Foto: Sebastian Tătaru

Carlos Bernabé, fostul director al fabricii de anvelope din Timișoara, şi-a încheiat cei 42 de ani de activitate profesională în cadrul Continental, urmând să iasă la pensie. Conducerea fabricii, înfiinţatră în urmă cu 20 de ani, a fost preluată, începând cu data de 1 august, de Matthieu Turlure.

 

Matthieu Turlure, în vârstă de 49 de ani, lucrează în Continental din anul 2015 și, astfel, aduce cu el o importantă  experiență în domeniul producției și a standardelor de calitate ale industriei automotive. Are vaste cunoștințe și o expertiză consistentă în piețele globale, lucrând de aproape 25 de ani în diverse poziții de management, transmit reprezentanţii companiei.

Înainte să preia această poziție, Matthieu Turlure a fost director general al Continental Franța și director al fabricii Continental Anvelope din Sarreguemines, din Franța, timp de șase ani. Înainte de asta, a lucrat zece ani la o altă companie din industria automotive, unde a condus departamentul de calitate, iar apoi a ocupat poziția de director de fabrică.

„Mă consider privilegiat să preiau poziția de director al fabricii de anvelope din Timișoara, să iau parte la dezvoltarea continuă a acesteia și să lucrez cu echipa extraordinară de aici. Am fost impresionat de cele mai recente realizări ale unității de producție și sunt încrezător că vom continua să producem și să livrăm anvelope de calitate superioară clienților noștri, rămânând în prim-planul schimbărilor și inovațiilor din industria automotive”, declară Matthieu Turlure.

Carlos Bernabé, fostul director al fabricii, își încheie cei 42 de ani de activitate profesională în cadrul Continental, urmând să iasă la pensie pentru a se bucura de o pensionare binemeritată.

„A fost o adevărată plăcere să lucrez cu echipa Continental Anvelope Timișoara. Implicarea și devotamentul echipei ne-au permis să asigurăm fluxul de producție chiar și în această perioadă dificilă provocată de pandemie. Prin urmare, vă mulțumesc și vă doresc să continuați și în viitor povestea de succes a fabricii de anvelope Continental Timișoara”, spune Carlos Bernabé.

Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România, salută numirea noului director general al fabricii de anvelope: “În primul rând vreau să-i mulțumesc lui Carlos Bernabé pentru implicarea și devotamentul cu care a pus în aplicare strategia companiei în România. Vreau, de asemenea, să îi urez bun venit lui Matthieu Turlure și să îi urez mult succes în activitățile pe care le desfășoară în România”.

Print Friendly, PDF & Email