Expoziţii

Bienala Internaţională de Arte Miniaturale Timişoara 2014

Bienala de Arte Miniaturale Timişoara 2014 s-a născut din viziunea entuziastă a câtorva profesori ai Facultăţii de Arte şi Design. Ea face parte dintr-o serie mai amplă de proiecte, precum Bienala de desen sau Bienala de Afiş şi Grafică de Carte, Interfoto sau Interdesign.

Aflată la prima ediţie suntem onoraţi de participări ale artiştilor din Germania, Polonia, Turcia, Islanda, Chile, Australia, Elveţia, Coreea de Sud şi, nu în ultimul rând, din toată România, având astfel ocazia să descoperim cât de uniţi suntem cu ajutorul creaţiei, cu ajutorul artei.

Artele miniaturale au fost şi sunt paşaportul către mobilitate ele dând, în acest moment, artiştilor din toată lumea, posibilitatea să fie prezenţi aici, în Timişoara, România.

Galeriei Mansarda a Facultăţii de Arte şi Design, str. Oituz, nr. 4, din 2 până în 27 iunie, de luni până joi, între orele 9 – 16, iar vinerea, de la 9 la 14

Suzana FantanariuUşă – Un Proiect de artă şi memorie a Suzanei Fântânariu

Organizatorii acestei expoziţii, reprezentanţii Asociaţiei „Memorialul Revoluţiei” din Timişoara, spun că titlul acestei expoziţii încearcă să aducă în atenţia publicului interesat de istorie Revoluţia Română din anul ’89, ce a izbucnit la Timişoara şi s-a extins în întreaga Românie.

Galeria 89, str. Oituz nr. 2B

Print Friendly, PDF & Email