Expoziţie internaţională de fotografie, la Timişoara

Foto Harald KrokerMai mult de 200 de fotografii de mare valoare artistică, create în mare parte de către artişti fotografi de cel mai înalt nivel internaţional, vor fi expuse la Timişoara.

 

Unul dintre artişti care va expune la Timişoara este fotograful german de renume internațional Harald Kröher, câştigătorul multor premii internţionale. Expoziţia va avea loc în Galeria Mansardă a Facultăţii de Arte şi Design, din Timişoara, sâmbătă,18 iulie, de la ora 18.

Acesta este cel de-al doilea eveniment de marcă al Bienalei Interfoto, organizat de Facultatea de Arte și Design a Universităţii de Vest din Timişoara și susținut de Primăria Timișoara.

Harald Kröher – anunţă organizatorii expoziţiei, Camil Mihăescu şi Sergio Morariu – va veni în Timișoara special pentru acest eveniment și va prezenta două teme. Prima temă este “Cultura nudului în fotografie”, în cadrul căreia vor fi prezentate poze din Calendarul de nuduri artistice 2015 şi din colecţia “Nudul clasic sculptural”, iar a doua temă constă în prezentarea albumului personal “Atlantic – 2500 km, de-a lungul coastei Atlanticului”. 

Duminica, 19 iulie, vor avea loc doup fotoworkshop-uri conduse de Harald Kröher , care va fi acompaniat de două fotomodele de top din Germania, cu care a câştigat deja multe premii internaţionale. 

Print Friendly, PDF & Email