Expoziţie despre cariera de peste 40 de ani a marelui caricaturist Ștefan Popa Popa’s

Stefan Popa Popas Foto KMFAPPalatul Baroc din Timişoara va fi pus la dispoziția marelui caricaturist Ștefan Popa Popa’s, cu ocazia aniversării a 60 de ani.

 

Renumitul caricaturist timișorean Ștefan Popa Popa’s va organiza, de ziua sa de naștere, în 11 iunie, un eveniment de amploare, la Muzeul de Arte din Timișoara.

Ștefan Popa Popa’s îi invită pe timișoreni joi, 11 iunie, la Muzeul de Artă din Timişoara, la o expoziție de o zi. Palatul Baroc va fi pus la dispoziția marelui caricaturist cu ocazia aniversării a 60 de ani de viață. Vor fi expuse în premieră absolută publicului documente rare, scrisori, diplome, premii, decorații, cupe, dovezi ale întâlnirilor caricaturistului timişorean cu președinți de state, cu regi, cu prim-miniștri, papi și alte personalități ale lumii din domeniile artelor sau sportului. Expoziţia va cuprinde peste 200 de exponate din colecția personală a artistului. În aceeaşi zi va fi organizată și o expoziție de caricaturi, portrete și picturi semnate de maestrul Popa’s.

În cadrul evenimentului de la Muzeul de Arte, Ștefan Popa Popa’s va primi și titlul de Cetățean de Onoare a județului Timiș. Şi, de asemenea, o distincție academică din partea Universității Uniglobus, din Roma.

Este o expoziție de o jumătate de zi. Este un cadou oferit timișorenilor. Sunt așteptați la Muzeul de Artă toți cei care doresc să vadă o expoziție unică despre cariera mea de peste 40 de ani. Cred că Palatul Baroc este cel mai potrivit loc pentru un asemenea eveniment”, spune Ștefan Popa Popa’s.

Expoziția va putea fi văzută doar joi, 11 iunie. Publicul are acces între orele 14 – 19.

Print Friendly, PDF & Email