Expoziţie de fotografie și creații vestimentare ale tinerilor desigenri timisoreni

O expoziţie de fotografie și creații vestimentare ale absolvenților de  Modă – Design Vestimentar  va fi expusă la Institutul Francez din Timișoara.

 

Expoziția Perspective (de fotografie și creații vestimentare), a absolvenților specializării Modă – Design Vestimentar, promoția 2016, de la Facultatea de Arte și Design a Universităţii de Vest din Timișoara, va putea fi vizitată în perioada 29 mai – 30 iunie, la Institutul Francez din Timișoara, de pe b-dul C.D. Loga nr. 46.

Lucrările expuse, transmit organizatorii, sunt o selecție a creațiilor promoției 2016, prezentate în Gala de Modă a UVT, care integrează și creații ulterioare ce refac traseul profesional urmat de tinerii absolvenți, în prezent masteranzi. Adăugând că şcoala timișoreană de modă își consolidează poziția de formator și promotor al tinerilor designer.

Pe scena națională și internațională un număr mare de creatori deschid noi perspective în modă, prezentându-și anual colecțiile în adevărate spectacole de sunet, lumină și culoare”, mai transmit organizatorii expoziţiei.

Vernisajul expoziţiei va avea loc luni, 29 mai, de la ora 19, la sediul Institutului Francez Timișoara. Vor lua cuvântul Andreea Palade Flondor, curatorul expoziţiei, Gabriel Kelemen, critic de artă, și Cyrille Fierobe, director al Institutului Francez Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email