Explozie urmată de un incendiu într-un bloc din Timişoara

DeflagratieO persoană a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului, iar trei copii au ajuns la spital cu atac de panică şi intoxicaţi cu fum, după ce o butelie a explodat în apartamentul unui bloc din Timişoara. Deflagraţia a fost urmată de incendiu, locatarii imobilului respectiv fiind evacuaţi.

Potrivit pompierilor, explozia a avut loc, sâmbătă seară, la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe de pe strada Gh. Bariţiu, din Timişoara, proprietarul, un bărbat, care a suferit arsuri pe aproximativ 50 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportat la spital cu o ambulanţă, anunţă Mediafax. De asemenea, trei copii au făcut atacuri de panică şi s-au intoxicat cu fum, aceştia fiind, de asemenea, transportaţi la spital pentru îngrijiri.

Locatarii blocului au fost evacuaţi, potrivit sursei citate, pompierii scoţând în faţa imobilului şi mai multe butelii, în condiţiile în care clădirea nu este conectată la o reţea de gaze.

La faţa locului, au sosit mai multe echipaje S.M.U.R.D., dar şi cinci maşini de pompieri, care au lichidat incendiul în mai puţin de o oră de la producerea lui. Pompierii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc explozia. Din primele informații, însă, se pare că explozia s-a produs în momentul în care proprietarul apartamentului a încercat să schimbe butelia.

Explozia urmată de incendiu a avut loc într-un bloc cu patru etaje, fiind avariat doar apartamentul de la etajul al doilea, unde s-a produs deflagraţia.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email