Exercițiu de simulare a unui incediu, la Isho Offices

Foto. Isho

În această dimineaţă, Inspectoratul pentru Situatii de Urgență Banat al județului Timiș va organiza un amplu exercițiu de simulare a unui incediu la etajele superioare ale clădirii de birouri Isho.

 

Urmează a fi simulată evacuarea angajaților din clădire în cele mai sigure condiții, în cazul izbucnirii unui incediu, precum și instruirea personalului și verificarea respectării tuturor normelor în vigoare. Reprezentanţii Isho transmit că sprijină demersul autorităților, asigurându-se că este respectată siguranța angajaţilor.

În cadrul acestei situații tactice se are în vedere formarea unui comportament adecvat și responsabil, implicit exersarea de către personalul specializat a procedurilor de urgență într-un mediu simulat și sigur.

Participanții se vor familiariza cu procedurile specifice de intervenție în cazul unui incediu, pornind de la utilizarea și manipularea mijloacelor necesare până la exersarea deprinderilor și modalităților de acțiune în situații de risc. La finalul exercițiului va fi evaluat modul de acțiune.

Cu această ocazie, în aceastîă dimineaţă în fața clădirii Isho Offices vor fi desfășurate echipamente și utiliaje specifice.

 

Print Friendly, PDF & Email